Transport- og logistikopgaver i hele Danmark

Vi er ét stort team bestående
af specialister i alle afdelinger

 

Om Poul Schou

Hos Poul Schou har vi den filosofi, at det kræver mere end et stort kørekort at transportere et emne fra A til B. Først og fremmest skal ‘softwaren’ – vores erfarne og  veluddannede medarbejdere – være opdateret. Hver dag udfører de opgaver, der involverer tungt maskineri, og derfor prioriterer de altid sikkerhed højt. Af samme grund betragter vi gældende lovgivning som et minimumskrav, og har bl.a. ‘sidekamera’ monteret på flere af vognene for at optimere sikkerheden ved højresving.
Nye biler er monteret med autopilot med afstandsmåler, så de automatisk bremser ned, hvis afstanden til de forankørende bliver for lille. Desuden udstyres de med overvågning, der giver chaufføren besked, hvis bilen bevæger sig væk fra den valgte vognbane – naturligvis hvor det er lovpligtigt, men også hvor det bare er sund fornuft.

Miljø

Vi arbejder dagligt for miljøet som din vognmand fra Fyn. Som vognmand kører vi på daglig basis mange kilometer, og hver dag er vi opmærksomme på at reducere vores brændstofforbrug så meget som muligt. Desuden kører vi kun i vogne, der lever op til de særlige krav til kørsel i miljøzonerne. Samtidig rådgiver vi kunder i ansvarlig affaldssortering, og rådgiver også gerne din virksomhed i ansvarlig affaldssortering – til gavn for både miljø og din virksomheds økonomi.

Vognmand siden 1940

Hos Poul Schou går rødderne helt tilbage til 1940, og virksomheden drives i dag af tredje generation: Poul Henrik Schou.
Vil du vide mere om historie og udvikling? Så tjek siden Poul Schous historie.

Vores mål er at være …

Erhvervslivets primære valg som rådgiver, sparringspartner og udbyder af services indenfor transport, logistik og affaldshåndtering

Kendt som en serviceminded og miljøbevidst virksomhed, der agerer loyalt og troværdigt i markedet og altid leverer til tiden

En spændende og udviklende arbejdsplads, der tiltrækker dygtige og engagerede medarbejdere

En virksomhed, som vores medarbejdere er stolte af, og som underbygger definitionen af en konkurrencedygtig og kvalitetsbevidst virksomhed

Certificering i håndtering af miljørigtigt byggeri

Green Building Council Denmark (DK-GBC) er byggebranchens egen medlemsorganisation. Den er sat i verden for at skabe de bedste betingelser for, at nybyggeri og renovering af kontorer, boliger, skoler og andre bygningstyper og byområder i Danmark bliver gennemført bæredygtigt.

Vi er blevet optaget!
Da vi hos Poul Schou A/S arbejder seriøst og målrettet med så høj en grad af opfyldelse af FN’s 17 verdensmål for bærebygtig udvikling som overhovedet muligt, har vi søgt om optagelse i DK-GBC; og ja, vi er blevet optaget (juni 2021)! Vi er således godkendt til at håndtere affald i forbindelse med miljørigtige byggerier og får i samme ombæring uddannet to af vores medarbejdere som eksperter i bæredygtighedsbyggerier.

Hvad indebærer en DGNB-certificering?
Da byggerier ofte kan være komplekse, har DK-GBC udviklet et certificeringsværktøj til at skabe ro, retningslinjer for og overblik over de ofte komplekse byggeprocesser – det såkaldte DGNB. En certificering er i DGNB-regi en uvildig tredjepartsverificering af kvaliteten af et projekt, dvs. DGNB er et kvalitetsstempel på bæredygtigheden i projektet, hvor der evalueres på:

  1. miljømæssig kvalitet
  2. økonomisk kvalitet
  3. social kvalitet
  4. teknisk kvalitet
  5. proceskvalitet
  6. områdekvalitet

For at blive certificeret skal leverandører, transportører og andre involverede i projektet dokumentere, at deres arbejde/materialer udføres/håndteres bæredygtigt. Her er Poul Schou A/S nu med i front!

NB! Poul Schou A/S er basic-medlem hos DK-GBC, og vores to uddannede medarbejdere kan rådgive om bl.a. miljøoptimal transport af byggematerialer, affaldssortering og aflevering til genanvendelse.