Om virksomheden

Poul Schou A/S

Vi er ét stort team bestående
af specialister i alle afdelinger

Hos Poul Schou tror vi på, at det kræver mere end et stort kørekort at transportere et emne fra A til B. Dette opnås ved at have dedikerede og veluddannede medarbejdere, hvis viden og erfaring sikrer, at enhver logistikopgave bliver løst på den bedst mulige måde.

Dagligt håndterer vores team af specialiserede medarbejdere tungt maskineri, og det er derfor, at vi altid har et stort fokus på sikkerhed. Vi betragter gældende lovgivning som et minimumskrav, og har bl.a. ‘sidekamera’ monteret på flere af vores biler for at optimere sikkerheden ved højresving. Vores biler er også monteret med autopilot og afstandsmåler. Det betyder, at bilen automatisk bremser, hvis afstanden til forankørende bliver for lille. Desuden er de udstyret med overvågning, som giver vores chauffører besked hvis bilen bevæger sig væk fra den valgte vognbane. Dette gælder både i områder hvor det er lovpligtigt, men også hvor det bare er sund fornuft.

Miljø

Som vognmand og transportfirma fra Fyn arbejder vi dagligt med omtanke for miljøet. Vi kører hver dag mange kilometer, og vi er derfor opmærksomme på at reducere vores brændstofforbrug så meget som muligt. Derudover kører vi udelukkende i biler, som lever op til de særlige krav for kørsel i miljøzonerne.

Samtidig rådgiver vi vores kunder i ansvarlig affaldssortering, og vi kan også hjælpe din virksomhed med at effektivisere logistikken og håndteringen af affald. Dette vil ikke kun gavne miljøet, men også din virksomheds økonomi.

Vognmand siden 1940

Poul Schou er en af Danmarks ældste og mest erfarne vognmænd. Firmanavnet har historiske rødder helt tilbage til 1940, og i dag drives det af tredje generation: Poul Henrik Schou. Vil du vide mere om vores historie og udvikling? Så tjek siden Poul Schous historie.

 

Vores mål er at være …

Erhvervslivets primære valg som rådgiver, sparringspartner og udbyder af services indenfor transport, logistik og affaldshåndtering.

Ydermere:

  • Kendt som en serviceminded og miljøbevidst virksomhed, der agerer loyalt og troværdigt i markedet og altid leverer til tiden.
  • En spændende og udviklende arbejdsplads, der tiltrækker dygtige og engagerede medarbejdere.
  • En virksomhed, som vores medarbejdere er stolte af, og som underbygger definitionen af en konkurrencedygtig og kvalitetsbevidst virksomhed.

Certificering i håndtering af miljørigtigt byggeri

Rådet for Bæredygtigt Byggeri er byggebranchens egen medlemsorganisation. Den er sat i verden for at skabe de bedste betingelser for, at nybyggeri og renovering af kontorer, boliger, skoler og andre bygningstyper og byområder i Danmark bliver gennemført bæredygtigt.

Vi er blevet optaget

Da vi hos Poul Schou A/S arbejder seriøst og målrettet med så høj en grad af opfyldelse af FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling som overhovedet muligt, har vi søgt om optagelse i Rådet for Bæredygtigt Byggeri. Vi er således godkendt til at håndtere affald i forbindelse med miljørigtige byggerier og får i samme ombæring uddannet to af vores medarbejdere som eksperter i bæredygtighedsbyggerier.

Hvad indebærer en DGNB-certificering?

Da byggerier ofte kan være komplekse, har Rådet for Bæredygtigt Byggeri udviklet et certificeringsværktøj til at skabe ro, retningslinjer for og overblik over de ofte komplekse byggeprocesser – det såkaldte DGNB. En certificering er i DGNB-regi en uvildig tredjepartsverificering af kvaliteten af et projekt, dvs. DGNB er et kvalitetsstempel på bæredygtigheden i projektet, hvor der evalueres på:

  1. miljømæssig kvalitet
  2. økonomisk kvalitet
  3. social kvalitet
  4. teknisk kvalitet
  5. proceskvalitet
  6. områdekvalitet

For at blive certificeret skal leverandører, transportører og andre involverede i projektet dokumentere, at deres arbejde udføres bæredygtigt. Her er Poul Schou A/S nu med i front!

NB! Poul Schou A/S er basic-medlem hos Rådet for Bæredygtigt Byggeri.