Historien om

Poul Schou A/S

Fra én til 80 lastbiler
på tre generationer

Poul Schou A/S er en transportvirksomhed med en lang og imponerende historie, der går helt tilbage til 1940. Firmanavnet har vi fra firmaets grundlægger – Poul Henrik Schous farfar. På daværende tidspunkt havde Poul Schou en yderst beskeden vognpark, der bestod af én bil og en kasse. Under anden verdenskrig blev denne afløst af én hest og en kasse på grund af manglende benzin. Efter krigen blev vognparken udvidet for at imødekomme den stigende efterspørgsel.

Gennem tre generationer har Poul Schou udviklet sig til det transportfirma, det er i dag – en af branchens førende totaltransportører.

Nye arbejdsområder kommer til

Ved firmaets 25-års jubilæum i 1965 bestod vognparken af 25 lastbiler under ledelse af anden generation i firmaet, Jørgen Schou. Han videreudviklede det transportfirma, han havde overtaget, ved at udvide deres service og tilføje nye arbejdsområder – herunder affaldstransport og sikkerhedsmakulering.

Siden 1993 har tredje generation, Poul Henrik Schou, ledet og tilført virksomheden den nyeste IT-teknologi, og udbygget firmaets kompetencer inden for logistik og distribution, samt startet Dokumenthotellet, Sækken.dk og Dansktræfældning.dk.

I dag er fjerde generation, Philip Egdal Schou, trådt ind i administrationen som projektansvarlig med fokus på drift og digitalisering. 

Kraftig vækst og opkøb

Siden år 2000 har virksomheden vækstet kraftigt, hvilket primært er sket gennem opkøb af 30 andre virksomheder. På den måde har vi styrket vores eksisterende forretningsområder og desuden udvidet med nye. I dag består vognparken af ca. 80 lastbiler, og hos Poul Schou beskæftiger vi ca. 130 medarbejdere. 

Vognmand I Odense – arbejdsopgaver I hele landet

Poul Schou A/S står i dag klar til at hjælpe dig med alle former for logistiske opgaver. Vi har vores hovedsæde placeret i Odense på Fyn, men vi kan tilbyde vores tjenester til kunder fra hele Danmark. Vi har mange års erfaring indenfor kran- og transportopgaver, affald og makulering, og gør vores absolut bedste for at imødekomme netop dit behov.

 

Har du brug for en vognmand?

Læs mere om de forskellige arbejdsområder og services, som Poul Schou i dag tilbyder. klik på den afdeling, du vil læse mere om.