Transport- og logistikopgaver i hele Danmark

Fra én til 120 lastbiler
på tre generationer

Vores historie

Som transportvirksomhed har Poul Schou A/S en lang historie, der rækker helt tilbage til 1940. Firmanavnet har vi fra firmaets grundlægger – Poul Henrik Schous farfar. Som alle andre vognmænd på den tid startede Poul Schou med en yderst beskeden vognpark: Én bil og én kasse, som under krigen, på grund af mangel på benzin, blev afløst af én hest og én kasse. Efter krigen blev vognparken udvidet i takt med, at efterspørgslen på arbejde steg. Tre generationer har hver især været med til at præge og udvikle virksomheden til den totaltransportør, den er kendt som i dag.

Nye arbejdsområder kommer til for vognmand i Odense

Ved firmaets 25-års jubilæum i 1965 bestod vognparken af 25 lastbiler under ledelse af anden generation i firmaet, Jørgen Schou. Han videreudviklede virksomheden med nye arbejdsområder, herunder Affaldstransporten og Dansk Sikkerhedsmakulering.

Siden 1993 har tredje generation, Poul Henrik Schou, ledet og tilført virksomheden den nyeste IT-teknologi, og udbygget firmaets kompetencer inden for logistik og distribution samt startet Dokumenthotellet.

Kraftig vækst og opkøb

Siden år 2000 har virksomheden vækstet kraftigt, hvilket primært er sket gennem opkøb af andre virksomheder. På den måde har vi styrket vores eksisterende forretningsområder og desuden udvidet med nye. I dag består vognparken af ca. 100 lastbiler, og hos Poul Schou beskæftiger vi ca. 250 medarbejdere.

Vognmand i Odense – arbejdsopgaver i hele landet

Poul Schou er i dag i stand til at varetage de fleste typer transport- og kranopgaver. Hovedsædet for vognmandsforretningen ligger lige uden for Odense på Fyn, men i relation til langt de fleste opgaver er hele landet vores arbejdsplads.

Har du brug for en vognmand?

Læs mere om de forskellige arbejdsområder og services, som Poul Schou i dag tilbyder (klik på det punkt, du vil læse mere om):