Transport- og logistikopgaver i hele Danmark

Medlem af ITD, ATL og DI

Poul Schou A/S er medlem af ITD, som er en brancheorganisation, der stiller krav til sine medlemmer: organisationen har således bl.a. formuleret et sæt etiske retningslinjer, som det forventes, at man som medlem lever op til. Retningslinjerne stiller blandt andet krav til, at medlemmerne arbejder for at minimere belastningen på miljøet. Desuden stilles der krav til, at medlemmerne har fokus på arbejdsmiljø i organisationen og på sikkerhed i trafikken – med hensyntagen til såvel de ansatte som i særdeleshed medtrafikanterne.

Medlemskabet giver os indgående indblik i de nyeste informationer om, hvad der sker på transportmarkedet, og placerer os tæt på lovgivningen. Derfor kan du som kunde hos Poul Schou være sikker på, at dine varer altid bliver håndteret under hensyntagen til gældende lovgivning og ITDs etiske retningslinjer. Samtidig giver medlemskabet adgang til et bredt netværk i transportbranchen, hvilket gør os i stand til at løse alle opgaver – selv eller i samarbejde med vores netværk.

Poul Schou A/S er medlem af ATL, og vores adm. Direktør, Poul Henrik Schou, er desuden bestyrelsesmedlem i ATLs bestyrelse.

ATL, Transportens Arbejdsgivere, er platform for bl.a. transportvirksomheder, der arbejder for at styrke vilkår og vækstmuligheder for os som medlem. Herunder støtte til fx uddannelse, arbejdsmiljø, transportlovgivning og personalejura. ATL er en del af DI, som forhandler den førende overenskomst indenfor transportområdet.

Poul Schou A/S er også medlem af DI. Sammen med mere end 18.000 danske virksomheder, i 27 regioner og regionalforeninger, består DI af 8 branchefællesskaber, herunder fx DI Transport. DI har 100 medlemsforeninger, der varetager branchefaglige og -politiske forhold og er dermed adgang til værdifuldt netværk for Poul Schou.