Transport- og logistikopgaver i hele Danmark

Medlem af ITD

Poul Schou A/S er medlem af ITD og vores direktør, Poul Henrik Schou, er desuden bestyrelsesmedlem i ITDs bestyrelse.

ITD er en brancheorganisation, der stiller krav til sine medlemmer og har blandt andet formuleret et sæt etiske retningslinjer, som det forventes, at man som medlem lever op til. Retningslinjerne stiller blandt andet krav til, at medlemmerne arbejder for at minimere belastningen på miljø. Desuden stilles der krav til, at medlemmerne har fokus på arbejdsmiljø i organisationen og på sikkerhed i trafikken – med hensyntagen til de ansatte og i særdeleshed medtrafikanterne.

Medlemskabet og bestyrelsesarbejdet giver os endvidere indgående indblik i de nyeste informationer om hvad der sker på transportmarkedet, og placerer os tæt på lovgivningen. Derfor kan du som kunde hos Poul Schou være sikker på, at dine varer altid bliver håndteret under hensyntagen til gældende lovgivning og ITDs etiske retningslinjer.

Samtidig giver medlemskabet og især bestyrelsesarbejdet adgang til et bredt netværk i transportbranchen. Det gør os i stand til at løse alle opgaver – selv eller i samarbejde med vores netværk