Transport- og logistikopgaver i hele Danmark

I den gryende morgenstund – mens morgenen stadig var mørk, og der stadig var fart på vinden – havde vi torsdag vores 175 tm kran i arbejde i Odense bymidte – på hvad der vel klassificeres som en rutineopgave.

Et stort vognlæs byggematerialer skulle hejses fra forsiden af Jyske Banks bygning og om på det midterste niveau af stilladset på bagsiden, hvor byggefolket fra Guldfeldt var klar til at modtage det. Med sus i vinden, 17 meter op, 20 meter ind og et overskud på 2,5 cm på hver side af gipspladerne, var det både den helt rette kran og kranfører til opgaven.

#Præcisionsarbejde #Paskram #DrageFlyvning #Tetris #Morgengry #DenHeltRigtigeKran
#Lastbilkran #Effer #175tm #DenHeltRigtigeMand #SelvfølgeligKanViDet #PoulSchou

Du kan også læse mere om vores kraner og kranopgaver her.

I den gryende morgenstund – mens morgenen stadig var mørk, og der stadig var fart på vinden – havde vi torsdag vores 175 tm kran i arbejde i Odense bymidte – på hvad der vel klassificeres som en rutineopgave. Et stort vognlæs byggematerialer skulle hejses fra forsiden af Jyske Banks bygning og om på det midterste niveau af stilladset på bagsiden, hvor byggefolket fra Guldfeldt var klar til at modtage det. Med sus i vinden, 17 meter op, 20 meter ind og et overskud på 2,5 cm på hver side af gipspladerne, var det både den helt rette kran og kranfører til opgaven. #Præcisionsarbejde #Paskram #DrageFlyvning #Tetris #Morgengry #DenHeltRigtigeKran #Lastbilkran #Effer #175tm #DenHeltRigtigeMand #SelvfølgeligKanViDet #PoulSchou Hop videre her hvis du vil se en anden tetris-opgave, der også krævede den helt rigtige mand eller læs flere små hverdagshistorier her. Du kan også læse mere om vores kraner og kranopgaver her.