Job

Vi søger en disponent

VI SØGER EN DISPONENT


Har du styr på diverse affaldsfraktioner, råstoftyper og gældende lovgivning indenfor disse områder? Og ønsker du at have en arbejdsplads, som er baseret på tillid og respekt?

Så kom og vær med på vores hold – vi søger en erfaren disponent/speditør til vores miljøafdeling, som blandt andet varetager opgaver indenfor affald, containere og råstoffer.

Vores driftsafdeling løser i dag et utal af både transport-, miljø-, sikkerheds- og kranopgaver. Vi har en uformel og god omgangstone og fagligt meget kompetente kolleger. Vi arbejder i et godt og lyst arbejdsmiljø, hvor der altid sker noget.

Du kommer til at løse dine opgaver i samarbejde med professionelle kolleger, der arbejder i teams. Som en del af teamet og resten af organisationen vil du opleve, at vi altid er klar med hjælp.

Dine arbejdstider kan variere.

Dine opgaver er bl.a. ledelse, optimering, sikre tæt kontakt til de ansatte og vores kunder, planlægning, disponering af chauffører og materiel. Du sikrer korrekt afregning af vores kunder.

Vi forventer at du:

 • Sætter en ære i at skabe dialog på tværs, planlægge, udføre godt købmandskab og eksekverer på dette.
 • Er løsningsorienteret, kreativ og tror på dig selv, for du skal ofte finde alternative løsninger.
 • Har detaljesans og interesse for økonomi og planlægning.
 • Er fleksibel i din opgaveløsning, og kan holde overblikket.
 • Bevarer det høje humør selv i lidt pressede situationer.
 • Altid yder høj service både for vores kunder og dine kolleger.

Vi tilbyder:

 • En attraktiv stilling med afvekslende arbejdsdage.
 • Mange og spændende udfordringer og selvstændige opgaver.
 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling.
 • Et godt samarbejdsklima med en fri – dog respektfuld tone og godt humør.
 • Arbejdsplads beliggende tæt på motorvej og parkering lige ved døren.

Du sikrer korrekt og rettidigt driftsdatagrundlag i samarbejde med dine kolleger i afdelingen og den øvrige virksomhed. Du bidrager til at give vores kunder den bedste transportoplevelse samt sikrer det optimale flow i vores biler.
Du skal sammen med dine kolleger være med til at sikre at Poul Schou-kulturen forankres og styrkes; være ansvarsbevidst, fokus på kvalitet, på kundernes behov og på altid at lave en god forretning.

Kontaktperson:

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte kørselschef Mads Møller på mail mm@poulschou.dk, eller send din ansøgning via ansøgningsknappen nedenfor – vi indkalder til løbende samtaler.

Hvem er vi?

Poul Schou A/S er en moderne og fleksibel samarbejdspartner inden for logistik- og transportopgaver i Danmark, uanset om du er privatperson eller virksomhed. Ud over transportopgaver i både åbne og lukkede transportsystemer tilbyder vi maskintransport, kranløft af fx byggematerialer, sejlbåde og pavilloner, udlejning af materiel som fx køreplader, tømning af affaldscontainere og levering af råmaterialer som fx grus og perlesten, samt træfældning m.m.

Med vores nye koncept, sækken.dk, henter vi nemt affald og leverer råmaterialer i sække på lokationer, hvor pladsen er trang. Vi tilbyder lynhurtig person/lettere godstransport fra A til B, med vores VIP-transportmiddel, helikopteren. I Dansk Sikkerhedsmakulering tilbyder vi sikker håndtering og destruering af dine dokumenter og elektroniske enheder med fx personfølsomme oplysninger.

Vi er dybt engageret i at passe på miljøet og arbejder således målrettet med bl.a. at nedbringe CO2 udslippet og er stolt medlem af Green Building Council Denmark. Få overblik over vores services, aktiviteter og grønne profil på poulschou.dk

I dag består vores vognpark af ca. 80 lastbiler og vi beskæftiger ca. 130 medarbejder.

KONTAKTINFORMATION

Poul Schou A/S
Logistikvej 25 B
5250 Odense SV

+45 66 16 03 85
JOB@POULSCHOU.DK