Job

Vi søger chauffører, faste og afløsere

vI SØGER CHAUFFØRER, TIL FASTE STILLINGER OG SOM AFLØSERE


Vi mangler dig som har erfaring fra tidligere jobs, eller har flair for at manøvrere rundt med store og tunge køretøjer. Men vi kan også bruge dig der er gået på pension fra branchen – men som savner nogle timer på asfalten.

Vi er et godt team af dygtige kollegaer både på vejen og kontoret og vi vil gøre alt for at du finder dig til rette hos os.

Vi mangler chauffører og afløsere til:

 • Trækker- og trailerkørsel – primært i dagtimerne på hverdage, men også til aften- og weekend kørsel.
 • Flak og tip biler – primært til kørsel med affaldscontainere og asfalt, både som forvogn og hængerbil.
 • Kranbiler – vi råder over alle størrelser lastbilmonterede kraner, samt mobilkran, så der er gode muligheder for at tilgodese ønsker og krav for den rette.

Krav til dig:

 • Gyldigt C/E Kørekort
 • Gyldigt Førerkort
 • Gyldig EU Kvalifikationsuddannelse

Vi tilbyder:

 • Løn efter overenskomst
 • Pension og sundhedsordning
 • Et job hvor du selv har mulighed for at præge din hverdag med en positiv og konstruktiv tilgang til de daglige udfordringer.
 • En spændende hverdag i trygge rammer og gode muligheder for personlig udvikling.
 • Efteruddannelse fx ADR, truckcertifikat, krancertifikat.

Kontaktperson:

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte HR chef Svend Erik Nielsen på mail sen@poulschou.dk, eller send din ansøgning via ansøgningsknappen nedenfor – vi indkalder til løbende samtaler.

Hvem er vi?

Poul Schou A/S er en moderne og fleksibel samarbejdspartner inden for logistik- og transportopgaver i Danmark, uanset om du er privatperson eller virksomhed. Ud over transportopgaver i både åbne og lukkede transportsystemer tilbyder vi maskintransport, kranløft af fx byggematerialer, sejlbåde og pavilloner, udlejning af materiel som fx køreplader, tømning af affaldscontainere og levering af råmaterialer som fx grus og perlesten, samt træfældning m.m.

Med vores nye koncept, sækken.dk, henter vi nemt affald og leverer råmaterialer i sække på lokationer, hvor pladsen er trang. Vi tilbyder lynhurtig person/lettere godstransport fra A til B, med vores VIP-transportmiddel, helikopteren. I Dansk Sikkerhedsmakulering tilbyder vi sikker håndtering og destruering af dine dokumenter og elektroniske enheder med fx personfølsomme oplysninger.

Vi er dybt engageret i at passe på miljøet og arbejder således målrettet med bl.a. at nedbringe CO2 udslippet og er stolt medlem af Green Building Council Denmark. Få overblik over vores services, aktiviteter og grønne profil på poulschou.dk

I dag består vores vognpark af ca. 80 lastbiler og vi beskæftiger ca. 130 medarbejdere.

KONTAKTINFORMATION

Poul Schou A/S
Logistikvej 25 B
5250 Odense SV

+45 66 16 03 85
JOB@POULSCHOU.DK