Transport- og logistikopgaver i hele Danmark

Pressemeddelelse, 1. feb 2018

Pr. 3. februar 2018 har Poul Schou A/S, Odense, overtaget samtlige aktiviteter med landsdækkende maskinflytninger fra Palle Staal Transport ApS, Vejle.

Alle 10 chauffører og én disponent følger med over til Poul Schou A/S. Vi har høje forventninger om, at medarbejdere og kunder vil opleve denne løsning som en styrket forretningsmodel, der kommer alle til gode.

Palle Staal, direktør og ejer af Palle Staal Transport ApS, udtaler: ”Palle Staal Transport vil udbygge vores aktiviteter i entreprenørbranchen og vil fortsat udvikle virksomheden i den retning”.

Poul Henrik Schou, direktør og ejer af Poul Schou A/S, fortsætter: ”I Poul Schou har vi stor fokus på vækst i vores aktiviteter inden for kran- og maskintransport, derfor falder handlen naturligt for begge virksomheder.

Vi er stolte af, at få mulighed for at drive afdelingen for maskintransport fra Palle Staal Transport videre. Vi er en virksomhed med mange ligheder til Palle Staal Transport – herunder kvalitet og høj service. Og vores mål er, at vores kunder og samarbejdspartnere skal opleve, at samme høje kvalitet vil fortsætte i det daglige samarbejde.”

Poul Schou A/S beskæftiger sig med specialtransporter på blokvogne og 40 kranbiler, som dagligt udfører opgaver rundt i hele Danmark.

”Vi ser frem til at betjene endnu flere virksomheder rundt omkring i landet. Som totalleverandør af ydelser indenfor, maskin-, kran- og affaldstransport, ser vi opkøbet som en naturlig udvikling i vores forretningskoncept – så vi er klar til at varetage større entreprenøropgaver i forbindelse med Odenses omdannelse fra forstadsby til storby” slutter Poul Henrik Schou, der er tredje generation i Poul Schou A/S.

Hvem er Poul Schou?
Poul Schou A/S servicerer erhvervslivet på forskellige områder. Foruden de ovenfor nævnte områder, beskæftiger vi os med bl.a. skibscontainertransport og -udlejning, mobil sikkerhedsmakulering og arkivhåndtering på Dokumenthotellet®. Virksomheden beskæftiger dag 115 medarbejdere.

Poul Schou A/S fejrede i øvrigt 75 års jubilæum den 1. januar 2015 – og har dermed vist sig at være et bundsolidt selskab, med rødder stærkt forankret i den fynske muld og synlighed i hele Danmark.

Læs mere på www.poulschou.dk | www.dsml.dk | www.dokumenthotellet.dk

Kontaktoplysninger Schou Maskintransport

Telefon 70 22 44 23
E-mail maskintransport@poulschou.dk

Kontakt for uddybende spørgsmål

Poul Henrik Schou
Telefon 20 24 36 01
phs@poulschou.dk