Transport- og logistikopgaver i hele Danmark

Efter mange år med at flytte ting for andre, bliver rollerne i weekenden byttet om. Poul Schou flyttede d. 1/6 hele administrationen fra Rugårdsvej 321 og lokationen i Ejby ind på Logistikvej 25 B.

Virksomheden har vækstet meget igennem tiden, men interessen for en ny Ring 3 Vest igennem de sidste 5-10 år, har gjort det umuligt at videreudvikle virksomheden på Rugårdsvej. Siden opkøbet af Bruun og Nielsen i efteråret, har det været nødvendigt at finde en fælles adresse at drive forretningen fra fremover. ”Vi har længe ønsket os et mere optimalt sted, hvor virksomhederne kunne blive slået sammen. Selvom Rugårdsvej 321 har været umulig at sælge grundet Ring 3 Vest, lader vi os ikke slå ud af kurs, vi er nødt til og tænke fremad og glemme, at vi ikke kan finde en løsning med kommunen – der er kun os selv til og trække fremdriften.” Udtaler direktør Poul Henrik Schou.

Synergier på højt plan

De nye lokaler på Logistikvej er ejet af transportvirksomheden Alex Andersen, som ikke er helt fremmede for Poul Schou. ”Vi har i mange år arbejdet godt sammen med Alex Andersen, og vi ser frem til at komme tættere på hinanden. Det giver god mening at vi ligger sammen, så vi kan benytte synergierne til fordel for os alle.” Udtaler Poul Henrik og tilføjer: ”desuden ved jeg, at der arbejdes hårdt på at få endnu en afkørsel til motorvejen, så vores biler kommer hurtigt og elegant på motorvejen og dermed ikke genere for meget ved afkørsel 52.”

Rugårdsvej 321

Den gamle adresse vil dog stadig være tilholdssted for mange af de grønne lastbiler, opbevaring af skibscontainere mm., værksted samt arkiv for Dokumenthotellet. ”Vi håber snart at kommunen vil investere i en ny Ring 3 Vest således, at vi kan flytte hele vognparken til den nye adresse, eller måske finde en lejer derude som kan benytte hele Rugårdsvej 321 med over 600 m2 kontor, lager, værksted og 50-60.000 m2 parkeringsområde.” Udtaler Poul Henrik slutteligt.

Kontaktinformation

Administrerende Direktør
Poul Henrik Schou
20 24 36 01
phs@poulschou.dk