Transport- og logistikopgaver i hele Danmark

I weekenden var der igen en større flyttedag i virksomheden. Hele vores lager på Industrivej i Ejby blev flyttet til Logistikvej i Odense, så vi ikke længere blot har vores biler på adressen, men også vores varelager til de biler, der kører distribution på hele Fyn. Nu kører mellem 20 og 22 DSV-biler, hver dag, afsted fra Logistikvej og rundt på de fynske veje, og det samtidig med, at flere af vores ansatte nu er samlet ét sted. Vi har de resterende teams spredt ud over hele Danmark, der hvor det giver mening i forhold til logistikken.

Synergierne mellem Alex Andersen og os står endnu skarpere nu, hvor lagerpladsen bliver udnyttet optimalt. Selvom vi er to forskellige virksomheder, deler vi nu det samme lager, for at undgå at det ikke står tomt halvdelen at døgnet.

Flowet forløber således, at der i de mørke nattetimer bliver fyldt varer op på lageret, der bliver gjort klar til at læsse på vores DSV-biler, som forlader Logistikvej igen mellem kl. 7:00 og 8:00 om morgenen. I takt med at timerne bliver lysere, bliver lageret igen fyldt op, men denne gang med store mængder at blomster og planter, som Alex Andersen chaufførerne kører ud mellem kl. 16:00 og 18:00 til eksport. På den måde optimerer vi begge indsatser ved at give plads til hinanden, og vi sørger for at alle varer stadig kommer ud til tiden. Kravet til lagermedarbejderne bliver også skærpet, da der nu er kommet en bagkant der ikke kan flyttes rundt på. Men med det stykke arbejde de normalt lægger for dagen, så kommer dette ikke til at blive et problem. Vi glæder os over at have flere af virksomhedens aktiver kørende ud fra Logistikvej, og at samarbejdet mellem Alex Andersen og os styrkes dag for dag.