Transport- og logistikopgaver i hele Danmark

Tid til en (grøn) pause?

Stort velkommen til første udgave af vores nyhedsbrev! Vi er rigtig glade for, at du læser med, og vi glæder os til at dele spændende nyheder med dig løbende. I denne udgave kan du bl.a. læse mere om CO2-neutral transport, nye (miljørigtige) lastbiler, certificering i håndtering af miljørigtigt byggeri – og se eksempler på opgaver, vi har løst for vores kunder.

Rigtig god fornøjelse!


(Næsten) CO2-neutral transport

Som noget helt nyt tilbyder vi vores kunder en (næsten) CO2-neutral transport! Midlet er HVO-biodiesel, der muliggør en CO2-reduktion på op til 90% i forhold til fossilt diesel. Ved brug af biodiesel mindskes udledningen af partikler og NOx desuden med op til 30%, ligesom røggenerering bliver reduceret betydeligt. Dertil kommer, at HVO er lugtfri. HVO koster 7-9 kr. ekstra pr. liter – se regneeksemplet nedenfor.
 
Vil I gøre noget godt for miljøet? Så tag imod vores tilbud om “(Næsten) CO2-neutral transport”. Vi udsteder gerne et bevis til jer, så I over for jeres interessenter kan dokumentere indsatsen – og så er vi sammen om at passe på kloden! For fremtidens skyld!

Kontakt os for mere info om “(Næsten) CO2-neutral transport”

Regneeksempel: Køber du transport for fx 50.000 kr. om året hos os, udgør den nuværende udgift til dieselolien (ca. 1200 liter) ca. 20% af transporten, svarende til 10.000 kr. Biodiesel koster 7-9 kr. ekstra pr. liter og vil i det anførte regneeksempel således øge udgiften med 8.-10.000 kr. Uanset om du køber for 1000 kr. eller mange millioner, så gælder samme tilbud for meromkostningen på de 7-9 kr. pr. liter for HVO-biodiesel. 


40 nye (miljørigtige!) lastbiler

Snart kan vi føje endnu flere flotte lastbiler til vores i forvejen store flåde! Vi har nemlig bestilt godt og vel 40 nye lastbiler til levering ved det kommende årsskifte, så alle vores biler med Euro 5-motorer bliver udskiftet til Euro 6-motordrevne. Det betyder, at vi lovligt kan køre i alle danske byer, hvor nye miljøzoneregler træder i kraft pr. 1. januar 2022. Skiftet til Euro 6-motorer er samtidig et udtryk for vores store fokus på at reducere både brugen af diesel og CO2-udledning ved hjælp af ny teknologi, som muliggør dette.

Læs mere om Euro-normer på Miljøministeriets hjemmeside


Certificering i håndtering af miljørigtigt byggeri

Green Building Council Denmark (DK-GBC) er byggebranchens egen medlemsorganisation. Den er sat i verden for at skabe de bedste betingelser for, at nybyggeri og renovering af kontorer, boliger, skoler og andre bygningstyper og byområder i Danmark bliver gennemført bæredygtigt.

Da vi hos Poul Schou A/S arbejder seriøst og målrettet med så høj en grad af opfyldelse af FN’s 17 verdensmål for bærebygtig udvikling som overhovedet muligt, har vi søgt om optagelse i DK-GBC; og ja, vi er blevet optaget! Vi er således godkendt til at håndtere affald i forbindelse med miljørigtige byggerier og får i samme ombæring uddannet to af vores medarbejdere som eksperter i bæredygtighedsbyggerier.

Læs mere om DK-GBC og vores DGNB-certificering her

NB! Poul Schou A/S er basic-medlem hos DK-GBC, og vores to uddannede medarbejdere kan rådgive om bl.a. miljøoptimal transport af byggematerialer, affaldssortering og aflevering til genanvendelse. 


Fuld action – i røg og damp

Tidligere på året indgik vi et nyt samarbejde, som vi er meget stolte af – nemlig med Dansk Overfladebelægning, der har hovedkvarter i Brenderup på Vestfyn. DOB har siden 1981 markedsført, projekteret og leveret overfladebelægning overalt i Danmark og i de øvrige nordiske lande, og vores opgave er i den forbindelse at assistere, når virksomheden lægger deres flotte og miljørigtige sten ud på veje rundt omkring i Danmark.

Ja, tak – lad mig se flere billeder fra casen


Skal båden flyttes eller søsættes?

Skal du have flyttet din båd og/eller søsat den med kran? Så hjælper vi dig gerne. Hos Schou Bådtransport tilbyder vi løft og transport af sejl- og motorbåde. Vi håndterer alt fra de helt små både til de helt store på special-byggede biler. Vores chauffører har flere års erfaring med netop bådtransport og bruger gerne den ekstra tid, der er behov for, for at løse opgaven på bedste vis. Vi holder til på Fyn, men kører i hele Danmark, hvis din båd fx bliver opbevaret andre steder end på Fyn.

Læs mere om Schou Bådtransport

NB! Vi har 1 mobilkran og 30 lastbilkraner.


En del af holdet?

Er du – eller en, du kender – på udkig efter en spændende stilling med varierende opgaver i logistik- eller transportbranchen? Så er et job hos os måske lige sagen! Vi er (næsten) altid på udkig efter dygtige folk til at supplere vores stærke team – uanset om du drømmer om et job som fx lastbilchauffør eller disponent/ speditør.

Se vores ledige stillinger


Risikerer I en GDPR-bøde?

Vidste du, at vi har en afdeling, der kun arbejder med sikkerhedsmakulering? Dansk Sikkerhedsmakulering er din sikre løsning på bortskaffelse af dokumenter og devices med følsomme data! Vi har skruet vores makuleringsproces sammen, så du som kunde kan få en god nattesøvn – uden at spekulere over, hvor jeres virksomheds fortrolige dokumenter med følsomme data om personer, virksomheder m.m. havner, når de destrueres, og hvem der får adgang til dem undervejs i processen. Et af de væsentligste led i vores proces er, at vi makulerer på stedet – altså på din matrikel!

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed med makulering af alt fra dokumenter til mapper og iPhones?

Kontakt en medarbejder hos Dansk Sikkerhedsmakulering

Website – Dansk Sikkerhedsmakulering

LinkedIn – Dansk Sikkerhedsmakulering

Nyhedsbrev – Dansk Sikkerhedsmakulering


Vigtig info om sommerferie 2021

Det er sommer i Danmark – og inden vi ser os om, er sommerferien over os! Vores kontor og aktiviteter er i drift hele sommeren, men måske møder du i sommerperioden en ukendt stemme i telefonen, når du ringer til os, og/eller en anden chauffør end ham, der plejer at besøge jer. Årsagen er, at alle vores medarbejdere naturligvis skal have mulighed for at holde ferie med familien.

BEMÆRK 1: Holder jeres virksomhed helt eller delvist lukket i en periode? Så husk at afmelde tømning af jeres container. På den måde sikrer vi, at vores chauffør ikke kører forgæves.

BEMÆRK 2: Vores afdeling Dansk Sikkerhedsmakulering holder sommerlukket i uge 28, 29 og 30.

Vi ønsker dig en rigtig dejlig sommer
– og ser frem til et spændende efterår!

Med venlig hilsen