Transport- og logistikopgaver i hele Danmark

Claus har været ansat i det tidligere Bruun & Nielsen, og kører nu distributionskørsel hos os for vores kunde Reitan. Hver uge kommer han flittigt rundt i hele Danmark, da hver dag byder på en ny rute ud til landets mange Rema 1000 butikker. Claus er tidligere FN-soldat og blev senere hen chauffør, udannet godschauffør i 2018, hvor han igennem de sidste 20 år har erhvervet sig en masse erfaring i transportbranchen, og kørt mange forskellige transporter i hele Europa.
”Jeg kan godt lide at jeg kommer nye steder hver dag, hvis jeg skulle køre den samme rute hver dag, så tror jeg, at jeg ville kede mig. Nogle af mine kolleger har en anden holdning, og på den måde synes jeg vi komplimenterer hinanden ret godt,” siger Claus Andersen.

Foruden at køre lastbil, er Claus også en af mentorerne hos Poul Schou, der skal være med til at sikre at nye medarbejdere bliver godt oplært, og har en de kan støtte sig til igennem hele forløbet.

”Jeg synes det er en rigtig god ide med vores mentorordning, for der er behov for grundig oplæring af nye chauffører. Og så kan vi hjælpe med at aflaste disponenterne, så de ikke bliver vækket om natten af spørgsmål, som nogle af os der alligevel kører om natten kan svare på. Derudover, så synes jeg det styrker fællesskabet blandt os alle, vi får et tættere forhold til hinanden og det er med til at gøre det sjovere at gå på arbejde,” tilføjer Claus.

Claus’ arbejdsdag starter typisk kl. 3 om natten, hvor turen går mod lageret i Horsens for at samle en trailer op, og derfor er hans arbejdsdag langt fra de typiske 8-16.

”Jeg trives med mine mødetider, så har jeg lidt tidligere fri, og kan finde tid til at dyrke Crossfit et par gange om ugen. Det prioriterer jeg rigtig højt, især når man sidder så meget i en lastbil, så er fordelene ved træningen mange. Både i forhold til den fysiske del af arbejdet, men også min koncentration bag rattet som skal være ekstra skarp i de mørke timer,” siger Claus.