Transport- og logistikopgaver i hele Danmark

Sneboldkamp, kælketur og sneengle… det er jo da vanvittig hyggeligt med det dér sne. Måske bare ikke lige hvis man skal ud at køre i det… Hver nat kører vi varer ud til thansen.dk butikkerne i hele landet – og i nat var da heller ingen undtagelse, for varerne skal jo naturligvis frem til kunderne, snefald eller ej… Meeen nattens tur viste sig at indebære betydelig flere udfordringer end normalt…

Hele tre gange måtte Preben, som er én af vores meget erfarne chauffører, og Jonas, der er ny i firmaet (og derfor med Preben på hans rute), trækkes fri på Lolland. Vel inde med færgen til Langeland ender han og en hel del andre lastbilchauffører i et hul på Tåsinge, hvor de hverken kan komme frem eller tilbage… På billedet ser det måske ikke ud af så meget, men i virkeligheden var der i området faldet ca. 40 cm sne. Efter en god times venten blev de dog befriet af en sneplov med saltspreder. Med kun ét minuts rådighedstid tilbage når de lige præcis tilbage på pladsen i Middelfart… Og så var den arbejdsdag vist også brugt…!!!

thansen.dk, der har lager i Middelfart, er en af de af vores kunder, der benytter sig af vores komplette transportløsninger.