Transport- og logistikopgaver i hele Danmark

I disse ekstraordinære tider, yder vores chauffører en ekstraordinær indsats.

Imens det meste af landet er lukket ned, holder vores, og alle andre lastbilchauffører, hjulene i gang på de danske veje. Og i går fik de et ekstra skulderklap, som betyder lidt mere end normalt. Hendes Majestæt Dronningen, sendte sine roser og anerkendelse afsted mod flere arbejdsgrupper og deriblandt chaufførerne.

Værdien af en chaufførs arbejde er oftest overset, men i tider som denne kan man ikke undgå at bemærke, hvor meget deres arbejde netop betyder for samfundet. Imens de fleste holder sig bag lukkede døre, udfører de et stykke arbejde der bidrager til en nogenlunde ”normal” hverdag, hvor butikkerne stadig bugner af varer, og danskerne kan komme af med deres affald. Selvom arbejdsopgaverne er de samme som de plejer, er forholdende det ikke. Hver enkelt af vores chauffører tager sine forbehold og bruger ekstra tid på at holde både sig selv og det indvendige af bilen ekstra ren. I vores nationale afdeling har vi oftest to chauffører på en bil om dagen, så vi kan levere varer 24 timer i døgnet. Det stiller også ekstra krav til chaufførerne, der skal bidrage til ikke kun at passe på sig selv, men også sine kolleger under sit arbejde.

Vi fortsætter med at lade hjulene rulle på forsvarligt vis, og sender en stor tak til Hendes Majestæt Dronningen for anderkendelsen af vores arbejde.