Transport- og logistikopgaver i hele Danmark

Pressemeddelelse
26. november 2018

Stort opkøb i den fynske transportbranche

Pr. 1. december 2018 er transportvirksomheden Bruun & Nielsen A/S, Ejby solgt til Poul Schou A/S, Odense.

Med dette opsigtsvækkende opkøb vil Poul Schou A/S nærme sig en fordobling af den i forvejen store grønne vognpark og antal af medarbejdere – der fremover vil tælle 250 medarbejdere og mere end 130 beskæftigede vogne dagligt. Birger Nielsen vil fortsætte som administrerende direktør i Bruun & Nielsen A/S efter overtagelsen. Endvidere, forbliver Bruun & Nielsen A/S’ administration og lager i lokalerne i Ejby.

”Det er med stor glæde og stolthed, at vi bringer nyheden om opkøbet af Bruun & Nielsen A/S” udtaler administrerende direktør Poul Henrik Schou og fortsætter: ”I den kommende periode vil vi arbejde på, at opnå synergi på alle områder, med de to hver især stærke organisationer”.

Bruun & Nielsen A/S – Der er stiftet i 2006 af Birger Nielsen og Erik Bruun, har hovedsæde i Ejby, specialiserer sig i fragt- og distributionskørsel af særligt dagligvarer, og råder over en vognpark på 40 biler og 130 medarbejdere.

Poul Schou A/S – Der er stiftet i 1945 af Poul Herman Schou, har domicil i Odense, og er i dag ejet af 3. generation administrerende direktør, Poul Henrik Schou. Virksomheden har gennem årene bredt sine kompetencer ud på flere transportområder indenfor national distribution, kraner, blokvogne, maskintransport, affalds- og råstofkørsel, containere, køreplader, mobil sikkerhedsmakulering og Dokumenthotellet. – Transporter der dagligt udføres af 80 grønne vogne og 125 medarbejdere.

”Det er en ære for os, at have mulighed for at købe en så veldrevet virksomhed som Bruun & Nielsen A/S, hvor vi får tilknyttet endnu flere dygtige medarbejdere til Poul Schou A/S. Vi glæder os til fremtiden. Vores virksomheder passer godt sammen og netop derfor kan vi opnå en endnu stærkere position i et marked, som er presset af chaufførmangel og høje omkostninger. Vi ser derfor store udviklingsmuligheder i vores kommende stordrift og kompetencer” udtaler Poul Henrik Schou.

Ny direktør og dermed styrket ledelse i Poul Schou A/S

I erkendelsen af, at ”hjulene skal dreje hurtigere og hurtigere”, hvor teknologi, digitalisering og IT fylder meget i virksomheden, tiltræder Claus Jarlgaard Jensen som Udviklingsdirektør i Poul Schou A/S pr. 1. december 2018. Claus Jarlgaard Jensen kommer fra en international belysningsvirksomhed, med solid erfaring igennem mere en 30 år i ledelse og udvikling. Operationel direktør vil fremover være David Ellekær og Poul Henrik Schou forbliver administrerende direktør i den nye struktur.

”Vi skal være dygtigere hver eneste dag, vi går på arbejde. Med en efterhånden rimelig stor virksomhed og et stort ansvar, er vi forpligtet til at sikre en dygtig ledelse med styr på tingene, samt sikre optimering og konstant fremdrift” slutter Poul Henrik Schou.

Kontaktinformation

Administrerende Direktør Poul Henrik Schou, Poul Schou A/S, telefon 20 24 36 01, phs@poulschou.dk
Administrerende Direktør Birger Nielsen, Bruun & Nielsen A/S, telefon 30 68 55 91, birger@bnejby.dk